Muskátli teleltetése, muskátli gondozása télen > Muskátli - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Muskátli teleltetése, muskátli gondozása télen > 6 weboldal. Kategória leírása: A muskátlikat a hidegebb időjárás beköszöntével, fagymentes, de hűvös helyen kell elhelyezni, teleltetni.
Szponzorált linkek
Teleltetése, téliesítése lépésenként
http://www.edenkert.hu/diszkert/erkely-es-terasz/muskatlik-teleltetese-5-lep ...

A hidegebb idő beköszöntével, a télre való felkészítés a balkonnövényeink esetében is elkerülhetetlen. Lássuk, mi a teendőnk a muskátlikkal. Muskátlik teleltetése 5 lépésben.

Teleltetése, téliesítése lépésenként
Téli tárolása, teleltetés
http://ezermester.hu/cikk-624/Muskatlik_teli_tarolasa

Átteleltetéséhez az első októberi fagyoktól egészen tavaszig, különlegesen kell tárolni. Minél kevesebbet legyenek háborgatva telelésük során. A legjobb, ha az eredeti talajukban hagyjuk mindegyiküket. Ügyeljünk, hogy világos, de fagymentes helyre helyezzük, ahol 5-8 °C-nál nincs melegebb.

Téli tárolása, teleltetés
Bálint gazda: teleltetni kell
http://www.balintgazda.hu/kedves-hugom/oktober/oktober-kozepe.html

Nyakunkon az ősz, sokaknak okoz fejfájást, hogy miként teleltessék a muskátlit. Fagymentes helyre kell menekíteni a muskátlikat. Kevés fényben, kéthetenkénti öntözés mellett minden nehézség nélkül áttelelnek. A kerti muskátli (álló, hagyományos) nem igényes a teleltetés módjára, viszont a futó muskátlit csak világos, fűtött helyiségben, rendszeres öntözéssel lehet átteleltetni.

Bálint gazda: teleltetni kell
Teleltetés
http://kertesz.blog.hu/2012/10/11/muskatli_teleltetes

Nem kell kidobni, egy jó teleltető hellyel rendelkezve jövőre is szépen virágzó növényeket kaphatunk. Lássuk hát, hogy vészelheti át a hideg évszakot kedvenc virágunk.

Teleltetés
A muskátli teleltetése
http://viragkuldes.blogspot.hu/2012/10/a-muskatli-teleltetese.html

Mindenki szereti, könnyű gondozni, tehát nem csoda, hogy szeretnénk megtartani a következő évre is. Csak a fiatal muskátlit érdemes átteleltetni, a két évnél idősebb muskátli teleltetése nem ajánlott, mert már kevesebb virágot hoz.

A muskátli teleltetése
Futómuskátli teleltetése
https://www.szabadfold.hu/kertunk/hogyan_teleltessuk_a_futomuskatlit

Hajtásrendszere jóval vékonyabb, mint a kerti muskátlié, de töve ennek is fásodik. A futómuskátlit másképp kell teleltetni, mint a kerti változatot. Ez esetben is vágjuk vissza a töveket és tegyük védett helyre. Hűvös előszobában vagy lépcsőházban 12-14 fokos hőmérsékleten, ahol a fény is éri a növényt.

Futómuskátli teleltetése
Hirdetések
Oldal leírása
muskatli.wyw.hu: A muskátli (Pelargonium) az egyik legkedveltebb virágunk. Népszerű, mert szép és könnyű gondozni. Muskátli fajták ismertetése, gondozásuk télen és nyáron, szaporításuk, teleltetésük, jellemző kártevői és betegségei. Muskátli, muskátliföld vásárlás, kertészetek.
Gyűjteményünkben 93 válogatott muskátli témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 93 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8882