Muskátli könyv, rózsamuskátli illóolaj > Muskátli - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Muskátli könyv, rózsamuskátli illóolaj > 6 weboldal. Kategória leírása: Könyvek, kiadványok, szakirodalom a muskátliról, mely töretlen népszerűségnek örvend hazánkban. Egyéb muskátlival kapcsolatos termékek.

muskatli.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

BlueBerry Geránium illóolaj (Rózsamuskátli)
BlueBerry Geránium illóolaj (Rózsamuskátli)
http://bionom.hu/biobolt/aromaterapia/illoolajok-egyeb-celre/geranium-illool ...

A Blueberry illóolajak 100%-ban természetesek, magyar fejlesztésűek és gyártmányúak. Nem csak a csodálatos illatukat élvezheted belégzésük során, hanem a tüdődbe kerülve felszívódik és a véráramba kerülve fejti ki jótékony hatását. Hatásai: Antidepresszáns, fertőzésgátló, dezodoráló, Összehúzó, hegesítő, Vérzéscsillapító, tonizáló, sebgyógyító, enyhíti a szorongást, félelmet, a feszültséget, csökkenti a vérnyomást, jókedvre derít.

bionom.hu
Polc.hu - Muskátlik
Polc.hu - Muskátlik
http://www.polc.hu/konyv/muskatlik/711715/

Polc.hu könyvajánló - Kertünk növényei sorozat: Muskátlik. Cser kiadó, szerzők: Honfi Péter, Szántó Matild, Tillyné Mándy Andrea. A könyv betekintést nyújt e több évszázados múltra visszatekintő kultúrnövény történetébe, botanikájába, és útmutatást ad a szaporítás és termesztés korszerű és hagyományos módszereihez.

www.polc.hu
A balkon- és dézsás növények titkos élete
A balkon- és dézsás növények titkos élete
http://www.polc.hu/konyv/a_balkon_es_dezsas_novenyek_titkos_elete/724230/

Polc.hu könyvajánló: A balkon- és dézsás növények titkos élete. (Cser kiadó, Czauner Péter)

www.polc.hu
Gerbár József: A muskátli
Gerbár József: A muskátli
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=a-muskatli&ID=102253

www.antikvarium.hu könyvajánló - Gerbár József: A muskátli. Dél-afrikai származása ellenére jellegzetesen magyar növény. Fogalma egybeforrott a magyar néphagyományokkal: Népdalok, díszítőmotívumok, parasztkertek őrzik múltját...

www.antikvarium.hu
A magyarság virágai
A magyarság virágai
http://www.libri.hu/konyv/narancsik_krisztina.a-magyarsag-viragai.html

www.libri.hu könyvajánló - A magyarság virágai (Képes virágkalauz Rapaics Rajmund nyomán) Virágos ablakainkat mióta ékesíti az illatos muskátli?...A magyarság legismertebb, ma is kedvelt virágzó növényeit gyűjtöttük itt csokorba. Ahogy mondani szokás a teljesség igénye nélkül. Viszont mindannyiunk gyönyörűségére.

www.libri.hu
Sulyok Mária: Virágos ablakok, erkélyek és tetőkertek
Sulyok Mária: Virágos ablakok, erkélyek és tetőkertek
http://www.libri.hu/konyv/sulyok_maria.viragos-ablakok-erkelyek-es-tetokerte ...

Libri.hu könyvajánló - Sulyok Mária: Virágos ablakok, erkélyek és tetőkertek. A kiskert, a hétvégi telek mellett, vagy annak híján - sokan lelik örömüket az ablakládába ültetett növények évszakonkénti változatosságában, tavasszal a jácint, a tulipán vagy a krókusz, nyáron a muskátli, a begónia és a petúnia, ősszel a csillagvirág vagy a szépecske virágzásában. Az erkély- és teraszkertek a városi emberek kertjei, de sajnos még kevés városlakóé...

www.libri.hu
Oldal leírása
muskatli.wyw.hu: A muskátli (Pelargonium) az egyik legkedveltebb virágunk. Népszerű, mert szép és könnyű gondozni. Muskátli fajták ismertetése, gondozásuk télen és nyáron, szaporításuk, teleltetésük, jellemző kártevői és betegségei. Muskátli, muskátliföld vásárlás, kertészetek.
Gyűjteményünkben 113 válogatott muskátli témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 113 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11847