Muskátli, muskátli virág, muskátli származása > Muskátli - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Muskátli, muskátli virág, muskátli származása > 4 weboldal. Kategória leírása: A muskátli (Pelargonium) az egyik legkedveltebb és népszerű balkonnövényünk, mely dél-Afrikából származik. Szinte nincs is olyan kert, ahol ne találnánk belőle.
Szponzorált linkek
Volt már muskátlija?
http://www.edenkert.hu/diszkert/viragagyasok/muskatli-gondozasa-pelargonium- ...

Neve a görög pelargos -szóból származik, ami gólyát jelent. A gólyaorrfélék (Geraniaceae) családjába tartozik, ez a népszerű, csodálatos virág.

Volt már muskátlija?
A megújulás csodája
http://www.balintgazda.hu/aktualis-kert/aprilis/muskatli.html

Bálint gazda tanácsai. A megújulás csodája: a muskátli. Az egyik legkedveltebb virágaink közé tartozik, mert változatosak, mutatósak, egyszerű a gondozásuk, a szaporításuk és a teleltetésük is, de a nyár elejétől az őszi fagyokig folyamatosan virágoznak, nagy örömünkre.

A megújulás csodája
Az örök kedvenc
http://www.edenkert.hu/diszkert/viragagyasok/muskatli-kedvenc/4895/

Népszerű virág, melyet kertben és lakásban is nevelhetünk. Az édenkert.hu oldalán hasznos tudnivalókat olvashatunk erről a színgazdag virágról.

Az örök kedvenc
Muskátli a wikipédián
https://hu.wikipedia.org/wiki/Musk%C3%A1tli

Muskátli (Pelargonium) Dél-Afrikában őshonos, fénykedvelő, népszerű virág, nincs is olyan kert ahol ne lenne. Levelei megdörzsölve fűszeres, muskotályos illatot árasztanak.

Muskátli a wikipédián
Hirdetések
Oldal leírása
muskatli.wyw.hu: A muskátli (Pelargonium) az egyik legkedveltebb virágunk. Népszerű, mert szép és könnyű gondozni. Muskátli fajták ismertetése, gondozásuk télen és nyáron, szaporításuk, teleltetésük, jellemző kártevői és betegségei. Muskátli, muskátliföld vásárlás, kertészetek.
Gyűjteményünkben 93 válogatott muskátli témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 93 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8882